Orangerie: Bruiloften

Hallo, welkom op onze site. Even voorstellen, ik ben Marijke de Wit, en ik ben verantwoordelijk voor de bijzondere uitstraling van onze locatie.. Met veel passie en plezier onderhoud ik de planten en vind ik het heerlijk om alle bruidsparen een topdag te bezorgen. Na 15 jaar tuinen te hebben ontworpen houd ik me nu alleen nog bezig met onze locatie en ik ga er samen met de catering voor zorgen dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt.
Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze site, wij wensen jullie veel lees en kijk plezier!

 

Een oude varkensstal omgetoverd tot Orangerie
De orangerie van Domaine d’Heerstaayen is een idyllische trouwlocatie. Geen wonder dat de meeste bruidsparen er voor kiezen om hier binnen te trouwen. Druivenplanten en Italiaanse jasmijn slingeren over de oude balken. Twee grote kaarsenkronen met linten en bloemen hangen boven de witte loper. Zodra u op het Domaine aankomt, betreedt u een andere wereld. Tussen de grote potten met orangerieplanten, oude Franse meubels, wit gedekte tafels en heel veel bloemen uit de tuin hangt een sfeer die u niet snel zult vergeten... 

 

Wat is er romantischer dan trouwen bij de grote open haard in de Orangerie of buiten onder de oude dakplataan naast de wijngaard?  Het is bij ons ook mogelijk om in de tuin te trouwen. Bijvoorbeeld op het grote grasveld achter de oude boerderij met uitzicht over het natuurgebied. De prachtig aangelegde tuin met verrassende doorkijkjes leent zich ook uitstekend voor het maken van sfeervolle fotoreportages.

 

Onder witte parasols en bomen vol lampionnen kunnen we voor u ook een wijnproeverij of een high tea verzorgen. Ook wanneer u andere belangrijke momenten op intieme wijze wilt vieren, kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wat dacht u van een sfeervolle lunch in de boomgaard, of een diner bij heel veel kaarslicht en een knapperend haardvuur? Is uw interesse gewekt, neemt u dan gerust contact op voor meer informatie. Onder het genot van een kopje koffie of een glaasje wijn bespreken we dan samen de mogelijkheden. Wij adviseren u met alle plezier en zorgen voor een onvergetelijke dag!

  

Heerstaayen maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over het gebruik van cookies op onze website.